Αρχική Σελίδα

LMC INC. Ποιοτικός έλεγχος

Μεγάλες υπηρεσία και επικοινωνία. Είχε το πρόβλημα που παίρνει την πληρωμή για να πάει κατευθείαν και απασχοληθήκαμε μαζί και το κάναμε σε να συμβεί. Αυτός δεν συμβαίνει ε

—— Πουλί από τις Ηνωμένες Πολιτείες

Έτρεξα μια ανώτατη δοκιμή αγνότητας εργαστηρίων στην τεστοστερόνη Enanthate ορόσημων και πέρασε με τα χρώματα πετάγματος. Αυτό ήταν η δεύτερη διαταγή μου. Το Anavar τους ήταν άριστο

—— Pete D. από τις ΗΠΑ

ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ DISCREAT Αγόρασε κάποιο HGH από την καλή κυρία από το όνομα της Linda, προσφέρει τις καλύτερες διαπραγματεύσεις και έχει τη μεγάλη εξυπηρέτηση πελατών. Δεν έχετε

—— Πάτρικ από την Αυστραλία

επαγγελματική υπηρεσία Γράφω ακριβώς για να σας ενημερώσω ότι η Βέρα Wu κάνει μια μεγάλη εργασία. Τοπ υπηρεσία και τοπ προϊόντα.

—— Δαβίδ από την Ευρώπη

Το Jensen είναι ένας πραγματικά καλός πληροφοριοδότης που προσπαθεί πάντα να απαντήσει σε όλη την ημέρα ερωτήσεών μου ή nite είναι μια exelant στην εργασία της και ένα προτέρημα στην επιχείρησή σας.

—— Anthony από το UK

Κατάπληξη! Είμαι βραζιλιάνα & είχα μια καλή τύχη όταν βρίσκω αυτό το εργαστήριο! Τα προϊόντα είναι τόσο καλά, αγαπώ! Είχα τη 3$η διαταγή μου με τους την προηγούμενη εβδομάδα.

—— Henrique από τη Βραζιλία

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Έχουμε χτίσει το περιεκτικό ποιοτικό σύστημα διαχείρισης για να εξασφαλίσουμε ότι κάθε ένα βήματα του producution είναι υψηλότερα πρότυπα.

 

Το σύστημα διαχείρισης διαδικασίας και ποιότητας παραγωγής

 

Το αγοράζοντας στάδιο της παραγωγής πρώτης ύλης

 

Το αγοράζοντας προσωπικό θα προμηθεύσει τους διάφορους τύπους πρώτων υλών στην ακριβή συμφωνία με τα εσωτερικά υψηλότερα πρότυπα. Η επιχείρησή μας θα υπογράψει μια συμφωνία εξασφάλισης ποιότητας με τους προμηθευτές πρώτης ύλης, θα πραγματοποιήσουμε επίσης την ακριβή δοκιμή των πρώτων υλών συγχρόνως. Η αναρμόδιοι πρώτη ύλη και ο προμηθευτής θα αποβληθούν μετά από τη δοκιμή.

 

Αγορά πρώτων υλών και έλεγχος διαδικασίας από το τμήμα QA (ποιοτική ανάλυση).

 

Το τμήμα QA θα ελέγξει ολόκληρη τη διαδικασία αγοράς πρώτης ύλης για να εργαστεί αυστηρά σύμφωνα με την ανάγκη του τμήματος παραγωγής. Ξεριζώνουμε αποφασιστικά το κακής ποιότητας φαινόμενο.

 

Στάδιο παραγωγής

 

Η επιχείρησή μας έχει την πιό εσωτερική προηγμένη γραμμή παραγωγής. Μέρος των μηχανών παραγωγής πυρήνων (αντιδραστήρας) εισάγεται από τη Γερμανία και περνούν τακτικά μέσω της ακριβούς επιθεώρησης και ο καθαρισμός προκειμένου να εξασφαλιστεί η γραμμή παραγωγής να είναι πολύ αποδοτικός που χρησιμοποιείται μπορεί. Οι χειριστές τμημάτων παραγωγής θα λάβουν την αυστηρή κατάρτιση πριν από να υποστηρίξουν επάνω τις θέσεις τους, και μερικοί υπάλληλοι έχουν περισσότερο από τρία έτη που λειτουργούν την εμπειρία. Ο κύριος μηχανικός που είναι υπεύθυνος για το εργαστήριο θα είναι αρμόδιος για ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής που συμπεριλαμβανομένης της επιθεώρησης πρώτης ύλης, της σίτισης, του ανακατώματος, της κρυστάλλωσης διαλύσεων, που ψήνουν κ.λπ. Ο κύριος μηχανικός μας έχει δέκα έτη εμπειρίας στην παραγωγή της στεροειδούς σκόνης, και εξοικειώνεται επίσης με την τεχνολογία παραγωγής και τη διαδικασία παραγωγής.

 

Η ανίχνευση της ακατέργαστης σκόνης και επιθεώρηση των αποτελεσμάτων της δοκιμής από QC (ποιοτικός έλεγχος) το τμήμα.

 

Η επιχείρησή μας χρησιμοποιεί το προηγμένο όργανο ανίχνευσης και η πλήρης δυνατότητα δοκιμής για να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις πελατών. Για κάθε νέα batch παραχθεισών πρώτων υλών, το QC τμήμα θα πραγματοποιήσει την ακριβή δοκιμή και η διατήρηση δειγμάτων, κατάλληλες πρώτες ύλες θα παραδοθεί στους πελάτες μετά από τη δοκιμή. Εάν ο πελάτης να έχε οποιαδήποτε αντίρρηση στην ποιότητα των προϊόντων, θα συγκρίνουμε τα αποτελέσματα δειγμάτων και της δοκιμής. Επίσης θα εξετάσει τα διατηρημένα δείγματα από την ίδια batch πάλι.

 

Το διάγραμμα μεθόδου και χρωματογράφων δοκιμής

QC επιχείρησής μας το προσωπικό θα εξετάσει αυστηρά σύμφωνα με τα πρότυπα USP, έχουμε το υπέρυθρο φασματόμετρο ακρίβειας, το UV φασματόμετρο και μερικούς άλλους προηγμένους εξοπλισμούς για την ακρίβεια των αποτελεσμάτων της δοκιμής. Θα έχουμε περισσότερο από δύο φορές τη δοκιμή δειγμάτων της ίδιας batch για την αποφυγή της πιθανότητας των αποτελεσμάτων της δοκιμής. Το διάγραμμα χρωματογράφων απεικονίζει πραγματικά τη γενική ποιότητα της ακατέργαστης σκόνης. Θα διατηρήσουμε το διάγραμμα και το δείγμα χρωματογράφων, και το εξεταστικό προσωπικό θα είναι επίσης αρμόδιο για όλα τα αποτελέσματα της δοκιμής ταυτόχρονα.

 

Η δήλωση καταλόγων

Κανονικά, εκτός από τις διαταγές που παραδίδονται στους πελάτες, θα έχουμε επίσης ένα συγκεκριμένο ποσό του καταλόγου προϊόντων προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες πελατών των διαφορετικών περιόδων. Η αποθήκη εμπορευμάτων μας χτίζεται αυστηρά σύμφωνα με τις προδιαγραφές GSP και εξοπλίζεται με το καταψύχοντας δωμάτιο ελέγχου θερμοκρασίας για την εξασφάλιση των ειδικών όρων αποθήκευσης πρώτης ύλης.

 

 

Πιστοποιήσεις
 • LMC INC.

  Πρότυπο:HPLC

  Αριθμός:LMC001

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Tren Enan

  Που εκδίδονται από:STEROID LAB

 • LMC INC.

  Πρότυπο:HPLC

  Αριθμός:LMC002

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Anavar

  Που εκδίδονται από:JANOSHIK LAB

 • LMC INC.

  Πρότυπο:HPLC

  Αριθμός:LMC003

  Πεδίο εφαρμογής / Range:TETS CYP

  Που εκδίδονται από:JANOSHIK LAB

 • LMC INC.

  Πρότυπο:HPLC

  Αριθμός:LMC004

  Πεδίο εφαρμογής / Range:SUSTAN 250

  Που εκδίδονται από:JANOSHIK LAB

 • LMC INC.

  Πρότυπο:HPLC

  Αριθμός:LMC005

  Πεδίο εφαρμογής / Range:TEST E

  Που εκδίδονται από:SHIMADZU LCsolution

 • LMC INC.

  Πρότυπο:HPLC

  Αριθμός:LMC006

  Πεδίο εφαρμογής / Range:TEST P

  Που εκδίδονται από:SHIMADZU LCsolution

 • LMC INC.

  Πρότυπο:LABMAX

  Αριθμός:LMC007

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Tren Ace

  Που εκδίδονται από:CUSTOMER MADE

 • LMC INC.

  Πρότυπο:LABMAX

  Αριθμός:LMC008

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Tren Ace

  Που εκδίδονται από:CUSTOMER MADE

 • LMC INC.

  Πρότυπο:LABMAX

  Αριθμός:LMC009

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Equipoise

  Που εκδίδονται από:CUSTOMER MADE

 • LMC INC.

  Πρότυπο:LABMAX

  Αριθμός:LMC010

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Equipoise

  Που εκδίδονται από:CUSTOMER MADE

 • LMC INC.

  Πρότυπο:LABMAX

  Αριθμός:LMC011

  Πεδίο εφαρμογής / Range:NPP

  Που εκδίδονται από:CUSTOMER MADE

 • LMC INC.

  Πρότυπο:LABMAX

  Αριθμός:LMC012

  Πεδίο εφαρμογής / Range:NPP

  Που εκδίδονται από:CUSTOMER MADE

Στοιχεία επικοινωνίας
LMC INC.

Τηλ.:: 86--13419560418

Φαξ: 86--13419560418

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)