Αρχική Σελίδα

LMC INC. Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας Σκόνη Trenbolone για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Σκόνη Trenbolone για τις πωλήσεις
Μεγάλες υπηρεσία και επικοινωνία. Είχε το πρόβλημα που παίρνει την πληρωμή για να πάει κατευθείαν και απασχοληθήκαμε μαζί και το κάναμε σε να συμβεί. Αυτός δεν συμβαίνει ε

—— Πουλί από τις Ηνωμένες Πολιτείες

Έτρεξα μια ανώτατη δοκιμή αγνότητας εργαστηρίων στην τεστοστερόνη Enanthate ορόσημων και πέρασε με τα χρώματα πετάγματος. Αυτό ήταν η δεύτερη διαταγή μου. Το Anavar τους ήταν άριστο

—— Pete D. από τις ΗΠΑ

ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ DISCREAT Αγόρασε κάποιο HGH από την καλή κυρία από το όνομα της Linda, προσφέρει τις καλύτερες διαπραγματεύσεις και έχει τη μεγάλη εξυπηρέτηση πελατών. Δεν έχετε

—— Πάτρικ από την Αυστραλία

επαγγελματική υπηρεσία Γράφω ακριβώς για να σας ενημερώσω ότι η Βέρα Wu κάνει μια μεγάλη εργασία. Τοπ υπηρεσία και τοπ προϊόντα.

—— Δαβίδ από την Ευρώπη

Το Jensen είναι ένας πραγματικά καλός πληροφοριοδότης που προσπαθεί πάντα να απαντήσει σε όλη την ημέρα ερωτήσεών μου ή nite είναι μια exelant στην εργασία της και ένα προτέρημα στην επιχείρησή σας.

—— Anthony από το UK

Κατάπληξη! Είμαι βραζιλιάνα & είχα μια καλή τύχη όταν βρίσκω αυτό το εργαστήριο! Τα προϊόντα είναι τόσο καλά, αγαπώ! Είχα τη 3$η διαταγή μου με τους την προηγούμενη εβδομάδα.

—— Henrique από τη Βραζιλία

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • OEM / ODM

  Έχουμε παράσχει τις στεροειδείς ακατέργαστες σκόνες για πάνω από 10 έτη στην Κίνα, η γραμμή παραγωγής μας επεκτεινόταν βαθμιαία με τη γρήγορη ανάπτυξη αγοράς. Για τη βοήθεια των περισσότερων νέων εργαστηρίων και συνεργατών για να προωθηθεί η επιχείρησή τους, η νέα βάση παραγωγής είναι οργάνωση για να παρέχει τα ημιτελή πετρέλαια (εκχύσιμα πετρέλαια Premade), ενιαίο μίγμα προϊόντων (όπως τη ΔΟΚΙΜΗ 400, SUS 250, TRAC 100m, MASTERN Π 100 κ.λπ.) ή το μίγμα πολυ-μίγματος (έξοχη δοκιμή 450, δοκιμή 225 Nandro, μαζικός σωρός 250, τέμνοντα μίγμα Ripex, Anamass 400 κ.λπ.) είναι όλα διαθέσιμα μετά από εξατομικευμένο πελάτες αίτημα.

   

  Όλα τα εκχύσιμα πετρέλαιά μας γίνονται από υψηλό μας - ποιοτικές στεροειδείς ακατέργαστες σκόνες (98% + αγνότητα) και όλα τα πετρέλαια επιτυγχάνονται στην πλήρη δόση 100% ή ακόμα και το εργαλείο, GSO είναι το τυποποιημένο πετρέλαιο μεταφορέων που χρησιμοποιούμε, εάν έχετε τα speical γούστα, εμείς έχουμε περισσότερες επιλογές MCT, πετρέλαιο βαμβακόσπορων, πετρέλαιο σουσαμιού, safflower πετρέλαιο. Η ποιότητα είναι εντελώς εξασφαλισμένη κάτω από το enginner μας που ο καλός έλεγχος, το πιο σημαντικό, εμείς μπορεί να αξιοποιήσει στεροειδείς πρώτες ύλες, ξέρουμε τι χρησιμοποιούμε και ποια προσθήκη στα υγρά. Παίρνουμε τις υγείες και ασφάλειες πελατών στην πρώτη θέση.

   

  Παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι όλα τα προμιγμένα πετρέλαια πρέπει να αποστειρωθούν περαιτέρω και να φιλτραριστούν πρίν χρησιμοποιούν ή γεμίζουν δεδομένου ότι αποστειρωμένα το /50ml μπουκάλια 10ml/20ml, είμαστε πολύ ευχαρίστηση να βοηθήσουμε εάν χρειάζεστε το περαιτέρω assitance θεωρώντας στο πώς να επεξεργαστείτε ur τα τελικά προϊόντα.  Εάν θελήσατε να κάνετε ur το εμπορικό σήμα ή τις ετικέτες, δεν θέλετε να το πάρετε σε τοπικό, μπορούμε να συστήσουμε την καλή πηγή. Εκτός από κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να χτίσουμε τα προφορικά πετρέλαιά μας (όπως το dbl 50mg/ml, το winstrol 50mg/ml, Anadrol 75mg/ml, Anavar 25mg/ml), τη γραμμή παραγωγής ταμπλετών και καψών στο κοντινό μέλλον, παρακαλώ να κρατήσουμε την προσοχή. 

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
LMC INC.

Τηλ.:: 86--13419560418

Φαξ: 86--13419560418

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)